Raluca Tanasa: Sa fii tu insuti, sa tii mereu privirea sus!

Raluca Tanasa: Sa fii tu insuti, sa tii mereu privirea sus!

RALUCA TANASA

Cine este Raluca Tanasa? Nu, nu este blonda de la Bambi! Raluca Tanasa este o tanara botosaneanca de 26 de ani, fosta politist comunitar, care si-a propus sa demonstreze ca nu trebuie sa fii vedeta pentru a putea poza pentru un calendar. Constienta ca nu mai este la varsta la care sa viseze la o cariera in modeling, Raluca nu vrea decat sa faca fata unei provocari: realizarea unui calendar cu fotografii profesioniste, oarecum provocatoare, in centrul caruia sa fie o femeie normala.
 
Reporter: Cine este Raluca Tanasa?
Raluca Tanasa: Este o femeie de 26 de ani, nascuta in Bihor, dar care locuieste de 15 ani in Botosani. De fapt, am copilarit in comuna Viisoara unde am ajuns ca urmare a repartitiei primite de tata de la facultate. Ambii parinti sunt ingineri, tata a fost primar in Viisoara, dar a murit in 2002. Pentru ca s-au reorganizat alegeri, mama a candidat la Primarie, si chiar a castigat.
 
R: Cum este familia ta?
R.T. : Provin dintr-o familie normala. Tata era genul de om care ii aducea mamei dimineata cafeaua la pat. Astfel de barbati sunt tot mai rari in ziua de azi. Pot spune ca mi-as dori sa am si eu alaturi un barbat cu un caracter ca al tatei.

R.: Unde ai invatat, ce lucrezi?
R.T.: Scoala am facut-o in Botosani, la Liceul cu Program Sportiv. Am facut handball de performanta si imi reintalnesc si acum cu drag colegele si antrenorii.  Dupa ce am terminat liceul, m-am inscris la facultate, insa totul a coincis cu moartea tatei si am renuntat. Acum sunt din nou studenta, in an terminal.
M-am angajat ca profesor suplinitor de sport, apoi am plecat in strainatate. La revenirea in tara, m-am angajat la Politia Comunitara, unde am lucrat 3 ani, la Serviciul de Ordine Publica.

R: De ce ai plecat din Politia Comunitara?
R.T.: Din cauza salariului foarte mic. Dar cu toate acestea, pentru mine experienta acestui job a fost, probabil, cea mai interesanta. Am invatat extrem de multe lucruri in cei 3 ani. Acum lucrez intr-o cafenea de lux.

R.: De ce calendarul?
R.T. : Din nevoia de a face altceva, il vad ca pe o provocare. Nu mai sunt la varsta la care sa incep o cariera de genul asta. Totul a pornit de la niste afise pe care le-am vazut intr-un mall si mi-am spus ca vreau si eu asa ceva, ceva la care sa ma uit peste ani. Este o dorinta a mea, vreau sa-mi demonstrez mie ca pot sa fac asta. In plus, vreau ca lumea sa ma vada asa cum sunt eu.

R.: Cine te sustine in acest demers?
R.T.: Sunt inconjurata de amici care mi-au spus ca nu e o idee rea, ca nu sunt urata si ca merita sa incerc. Vreau sa fac asta ca sa ma simt eu mai bine. Nu vreau sa fac bani din acest proiect personal.

R.: Este posibil ca ideea sa se fi nascut, de fapt, dintr-o frustrare ascunsa?
R.T.: Nu, nu sunt eu genul acela. Dar cred ca sunt multe femei care si-ar dori asa ceva, dar nu au curajul sa o faca. Isi roaga iubitii sa le faca fotografii “provocatoare acasa, dar nu au curaj sa depaseasca aceasta limita. Nu trebuie sa fii perfecta pentru a avea curaj sa faci asa ceva. Nicio femeie nu e perfecta, toate ne luptam cu kilogramele si cu celulita.  

R.: Cat de obraznice sau cat de cuminti vor fi fotografiile?
R.T.: Va fi un calendar erotic. Nu stiu cat de obraznice pot fi niste fotografii cu o femeie in lenjerie intima, in pozitii provocatoare.

R.: Esti constienta ca vei fi judecata si catalogata?
R.T.: Da, sunt constienta ca parerile vor fi impartite.Vor aparea si lucruri murdare si fel de fel de zvonuri, barfe. Eu ii accept pe cei din jurul meu asa cum sunt, daca ma vor accepta si ei asa cum sunt eu, vom vedea. Eu oricum imi doresc sa fac asta.

R.: Mama ta ce parere are despre planul tau?
R.T.: Mama? Pentru ea va fi o surpriza. Dar asa cum o stiu eu pe mama, sigur ma va sustine si va fi alaturi de mine.

R.: Raluca, iubesti?
R.T. : Da, dar nu vreau sa spun foarte multe despre el, deoarece este o pesoana destul de cunoscuta. Este posibil ca in toata nebunia asta sa apara si numele lui, la un moment dat … poate il conving si pe el sa apara in calendar …

R.: Cum te distrezi?
R.T.: Nu pot spune ca sunt o petrecareata, dar imi place sa ies cu prietenii.
R.: Ce fel de barbati iti plac?
R.T.: Cei care spun ca aspectul nu conteaza, nu sunt foarte sinceri. Mie imi plac barbatii frumosi. Dar cu o singura conditie: sa am ce invata de la ei. Nu voi sta foarte mult in preajma unui barbat, oricat de frumos ar fi el, daca nu am nimic de invatat de la el.

R:Ce inaltime ai?
R.T.: Am 1,73 m si 59 de kilograme. Ca orice femeie, imi doresc sa mai slabesc, dar nu fac mari eforturi.

R.: Cand va fi scos pe piata calendarul?
R.T.: La inceputul lunii decembrie. Despre cum va arata calendarul, in ce ipostaze voi poza, nu as vrea sa vorbesc foarte mult. As vrea sa fie o surpriza. Vreau sa dau curaj femeilor, sa le arat ca, ajutate de putin machiaj si cu un fotograf bun, putem fi la fel de frumoase ca orice fotomodel. 
 
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...