Raluca Tanasa, ofertata sa intre in politica! - FOTO

Raluca Tanasa, ofertata sa intre in politica! - FOTO
Calendarul Raluca Tanasa 2011 a fost lansat aseara, intr-o atmosfera intima, cu muzica live, la Tex Lounge Café. Emotionata, Raluca a declarat, inainte de lansare, ca nu vazuse calendarul inca. Inconjurata de prieteni, de fotograf si de echipa agentiei de publicitate Boardmedia, Raluca Tanasa si-a vazut visul implinit dupa mai bine de o luna de munca.


"Cine stie, poate voi intra in politica!"


Cu doar cateva momente inainte de lansarea oficiala, Raluca Tanasa a mai facut o declaratie surprinzatoare cu privire la planurile de viitor: "Nu stiu ce voi face mai departe. Dar, cu siguranta, va fi ceva si mai transant. Cine stie, poate voi intra in politica. Exista o oferta si, cine stie? Eu sper sa fac fata si urmatoarelor provocari".



Lansarea oficiala a calendarului a avut loc la ora 20.00, cand cei implicati in acest proiect au sustinut cate un discurs. "Din punctul nostru de vedere, calendarul este un produs 100% botosanean. Toti factorii implicati sunt din Botosani: agentia de publicitate, studioul foto, tipografia si, bineinteles, protagonista calendarului. Si pentru noi, ca agentie de publicitate, proiectul a fost o provocare si, de ce nu, un prim pas in dezvoltarea unor proiecte similare in showbiz. De asemenea, trebuie precizat faptul ca Agentia de Publicitate Boardmedia a dezvoltat conceptul de marketing, comunicare si PR al acestui proiect", a declarant Daniel Bucatariu, director executiv Boardmedia.


"Cine e barbatul?"


Raluca Tanasa a tinut sa le multumeasca tuturor celor care i-au fost alaturi pe parcursul dezvoltarii proiectului.

"A fost greu, foarte greu. Ma bucur ca am ajuns la final si sper ca nu am dezamagit pe nimeni. Pe buzele tuturor celor prezenti aici sta probabil intrebarea "cine e barbatul". Nu, nu am sa va spun numele, n-o sa-i multumesc, pentru ca mi-a cerut sa nu-i multumesc. Un singur lucru vreau sa-i spun. Eu am tinut pasul cu el, mi-e cerut sa-mi creasca aripi si sa zbor, si am inceput sa zbor. Dar, oare, el va tine pasul cu mine de acum inainte?", a spus Raluca Tanasa in cadrul discursului pe care l-a tinut in fata invitatilor de la Tex Lounge Café.


Primul calendar, oferit mamei sale!


Toti cei prezenti la evenimentul de ieri seara au primit cate un calendar semnat de botosaneanca Raluca Tanasa, dar primul exemplar l-a oferit mamei sale, care i-a fost alaturi la lansarea proiectului.

"Asa cum am promis, primul calendar, pe care nici eu nu l-am vazut pana acum, i-l voi oferi mamei mele", a spus Raluca Tanasa.



Incepand de luni, 6 decembrie, calendarele vor putea fi achizitionate de la toate chioscurile de difuzare a presei, la pretul de 9,99 lei. Realizat in conditii grafice exceptionale, 12 file plus coperta, calendarul este un eveniment inedit pentru Botosani.

Evenimentul a fost transmis in direct pe internet, inregistrarea fiind disponibila pe www.live.botosani.ro.



 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
362

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
233

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
59

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...