RALUCA BORS: "Va rog sa sprijiniti elevii!"

RALUCA BORS: "Va rog sa sprijiniti elevii!"
La sfarsit de mandat, imi revine onoarea de a multumi oamenilor care au ajutat Consiliul Judetean al Elevilor, celor care au crezut in aceasta structura a noastra care are deja o baza solida, dar si celor care sprijina ca aceasta sa progreseze.

Pentru faptul ca au privit si au tratat Consiliul Elevilor ca un partener, ii multumesc doamnei Inspector General Ada Macovei, domnului Inspector General Adjunct Daniel Botezatu, care pana in acest an a fost ca un parinte pentru acest organism, si doamnei Inspector pentru Educatie Permanenta Alexandra Hrincescu.

De asemenea, Consiliul Judetean Botosani merita toata recunostinta noastra, a elevilor, deoarece fara ajutorul dumnealor si al Directiei Judetene pentru Tineret, reprezentata de domnul Radu Humelnicu, nu am fi putut organiza o activitate de mare amploare, si anume Conferinta Interregionala a Elevilor.

Adresam laude si Complexului de Servicii Comunitare destinat Protectiei Copilului,  pentru ca ne-au cooptat in anumite campanii si proiecte, care au ajutat la promovarea Consiliului.

Sper si cred si pe viitor intr-o la fel sau o mai buna colaborare ca pana acum si va rog sa sprijiniti elevii in demersurile pe care le fac si in lucrurile pe care vor sa le realizeze.

Presedinte onorific CJE,
Raluca Bors


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte ani de la plecarea scrimerului botoșănean care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice!

astăzi, 12:52
15

Fost campion național, medaliat la Campionatul Mondial cu echipa României, Dan Găureanu a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice.În ultima parte a vieții a activat ca an...

Turiștii români vor putea să călătorească în Turcia doar cu buletinul!

astăzi, 12:50
20

Cetățenii români pot călători în Turcia doar cu buletinul, potrivit unui decret prezidențial semnat de Recep Tayyip Erdogan și publicat în Monitorul Oficial al Turciei.Marc...

Adolescent din Botoșani amendat după ce a dat petrecere în apartament!

astăzi, 12:14
84

S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 02:38. O echipă formată din polițiști locali s-a deplasat pe strada Ștefan Luchian, de unde se auzea muzica.Cele sesizate s-au c...