Raj, de negăsit! Misterul undiței pe care i-ar fi dat-o șoferul microbuzului!

Botoșăneanul în vârstă de 33 de ani urma să se întoarcă în țară din Belgia, dar nimeni nu mai știe nimic de el de când a ajuns în Gara de Nord.

Familia lui îl aștepta acasă, în Botoșani, iar fratele lui îi cumpărase biletul de tren pentru a se întoarce în orașul natal.

Familia lui Raj este disperată

Raj Ispir are 33 de ani și lucra din luna aprilie a acestui an în Belgia. La finalul săptămânii trecute, urma să se întoarcă acasă, în Botoșani, unde era așteptat de mama și sora lui. Fratele i-a cumpărat biletul la trenul pe care trebuia să îl ia din Gara de Nord, doar că de vineri este de negăsit.

Șoferul microbuzului i-ar fi dat o undiță, lucru pe care bărbatul, în schimb, îl neagă.

Înainte de a se urca în microbuz, pe când era încă în Belgia, Raj și-a sunat mama și i-a spus că abia așteaptă să vină acasă. A asigurat-o că este bine, iar mai apoi a venit și al doilea apel, de această dată din Gara de Nord.

Atunci, Raj i-a spus mamei lui că urmează să ia trenul și să se întoarcă acasă. Doar că telefonul este închis de vineri, zi în care ar fi vorbit și cu iubita lui. Familia bărbatului susține că șoferul microbuzului cu care a venit din Belgia i-ar fi dat o undiță.

Șoferul microbuzului neagă că i-ar fi dat o undiță

Șoferul microbuzului a fost contactat de echipa Acces Direct pentru un punct de vedere. La fel s-a întâmplat și ieri, atunci când a spus că Raj avea acea undiță la el de când a plecat din Belgia.

„Nu i-am dat nicio undiță, a avut-o la el (...) Eu știu de unde a avut-o la el. Din Belgia a avut-o la el. Nu știu ce bagaje a avut (...) Eu nu mai știu”, a declarat pentru SpyNews șoferul de microbuz.

Susține că nu știe ce alte bagaje mai avea și spune că l-a lăsat în Gara de Nord, iar mai apoi a plecat. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere din Gara de Nord, Raj apare în timp ce avea o undiță în mână, în schimb.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plan Roșu în serviciile de urgență din România. Legătura cu NATO!

astăzi, 13:58

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, Dr. Angelica Hristea, a confirmat pentru presa locală că în perioada 19-21 septembrie va fi testată capacitatea de reacție a angajațilo...

Poliția vrea să-și cerceteze angajații care strică imaginea instituției prin postări pe Facebook. ”E o vânătoare de vrăjitoare!”

astăzi, 13:12

Polițiștii care prejudiciază imaginea instituției prin intervenții publice sau postări pe rețelele sociale vor fi cercetați și pot fi sancționați disciplinar, reiese dintr-un document inter...

Imagini cu pompierii botoșăneni care sunt în drum spre Galați să ajute victimele inundațiilor! (foto)

astăzi, 12:38

32 de pompieri de la toate subunitățile I.S.U. Botoșani, au plecat, în urmă cu puțin timp, spre zonele afectate de inundații din județul Galați. Alături de colegii din alte 24 de ins...