Răfuieli din cauza alcoolului

Răfuieli din cauza alcoolului

Doi bărbați, cu vârste de 61, respectiv 39 de ani, au ajuns la spital, duminică după-amiază, după ce au fost bătuți de partenerii de pahar.

Bărbatul de 61 de ani, din Flămânzi, a ajuns la spital cu un traumatism facial grav, după ce a fost bătut de partenerul de pahar, care îi fusese și gazdă. Incidentul a avut loc în acest weekend, când victima a mers acasă la un amic din localitate.

Cei doi au băut mai multe pahare de vin, iar la un moment dat au început să se contrazică de la o neînțelegere mai veche. La un moment dat, gazda a luat o scândură pe care o avea la îndemână și și-a lovit partenerul de pahar cu ea în față.

Victima a ajuns la spital cu mai multe leziuni la nivelul feței și la cap, fiind internat cu traumatism cranio facial, hemoragie intracraniană, fracturi la nivelul oaselor feței și nasului, hemoragie la nivelul ochiului stâng și contuzie toracică.

Celălalt bărbat, de 39 de ani, din Coșula, a ajuns la spital după ce fost bătut în fața unui bar. Acesta se afla împreună cu un tânăr de 24 de ani, cu care consumase băuturi alcoolice.

La un moment dat, când au ieșit din bar, cei doi s-au luat la ceartă, iar la scurt timp bărbatul de 24 de ani a început să își lovească adversarul cu pumnii și picioarele.

În urma loviturilor încasate în zona capului și abdomenului, victima a ajuns la urgențe cu o ambulanță, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral acut, plagă contuză picior drept și hemoragii la nivelul organelor abdominale.

„În ambele cazuri, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat și agresorii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, declară reprezentanții IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
142

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
412

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...