Radu Moraru: Am reactionat la blestemele lui Mircea Badea

Radu Moraru: Am reactionat la blestemele lui Mircea Badea
Razboiul purtat intre Mircea Badea si Radu Moraru a ajuns la tribunal, realizatorul "Nasul" anuntand ca-i va face plangere penala realizatorului "In Gura Presei", pentru amenintarile cu moartea pe care acesta din urma le-a publicat pe blogul sau.

"Eu l-am acuzat ca nu e suficient de barbat atunci cand Voiculescu ii spune in ureche ce trebuie sa spuna sau sa faca, si i-am mai spus ca este un ventilator care improasca pe toata lumea cu noroi. Nu a fost vorba de un limbaj suburban, eu am reactionat la blestemele pe care le spune el pe post. Nu poti sa taci si sa nu replici la niste blesteme de tipul `mori!`", a declarat Radu Moraru duminica seara, la Realitatea TV.

Radu Moraru a precizat ca nici nu-si mai aminteste cand a inceput "razboiul" cu Mircea Badea. "In momentul in care Badea spune `mori` si exista doi descreierati care iti dau in cap pe strada, ce ar trebui sa fac?", a mai spus Radu Moraru.

Saptamana trecuta, Mircea Badea l-a ironizat, in stilu-i specific pe Radu Moraru vizavi de esecul acestuia in cazul televiziunii pe care a infiintat-o de curand "10TV".

"Nasul" a dat un raspuns pe blog si l-a ironizat la randul sau pe Mircea Badea, care a reactionat si el, incheindu-si postarea cu urarea "Mori!" la adresa fostului jurnalist de la B1TV.

Iar Radu Moraru a scris din nou, abordand un ton mai serios si chiar a spus clar ca-l va da in judecata pe Badea.

Dupa cum era de asteptat, Badea i-a raspuns din nou:

"Mitomanul Radu Marou` face ce stie mai bine: minte cu tupeu basist. Isi asuma ca un smenar basist lipsa reclamei Toyota de pe acest blog. Adevarul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc in continuare insa aceeasi masina", a scris realizatorul emisiunii "In Gura Presei".

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
263

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
286

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1155

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...