Radu Judele a primit mai multe atributii de la seful CJ!

Radu Judele a primit mai multe atributii de la seful CJ!
Administratorul public al judetului va avea mai multe atributii, incepand de astazi, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Botosani.

"I-am dat mai multe pentru ca trebuie sa ne facem treaba. El era in AGA la Nova Apaserv, dar tot timpul argumenta ca nu are parghiile necesare sa poata monitoriza partea de realizare a veniturilor si diminuare a pierderilor. I-am dat patru ore pe zi, de la 12.00 la 16.00, la Nova Apaserv, sa implementeze strategia, sa remedieze situatiile sesizate de auditul nostru. Si ce va spune corpul de control care este acum la societate va trebui sa implementam in cel mai scurt timp", a declarat Florin Turcanu.

Misiunea lui Radu Judele este sa se ocupe "de reducerea cheltuielilor si cresterea veniturilor si implementarea unei strategii, sa putem plati datoriile la bugetul statului".

La Consiliul Judetean, Radu Judele va ramane cu aceleasi atributii pe care le va avea.

"Daca se va plimba mai putin se descurca. Are o delegatie sambata in America si i-am spus ca dupa asta gata", a completat Florin Turcanu.

In urma cu cateva zile, seful CJ i-a reprosat administratorului public al judetului ca se plimba prea mult in delegatii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...