Sfatul lui Turcanu pentru managerul Nova Apaserv: "sa mearga la Iliuta sa primeasca lectii sa vada cum se conduce o institutie"

Sfatul lui Turcanu pentru managerul Nova Apaserv: "sa mearga la Iliuta sa primeasca lectii sa vada cum se conduce o institutie"
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, recunoaste ca actualul manager al societatii Nova Apaserv este depasit de situatie, insa sustine ca nimeni nu vrea sa preia conducerea unitatii care are mari probleme financiare.

"Daca as avea o persoana, azi l-as schimba. Dar nu am pe cine pune. Am discutat si cu Tugui de la Parcuri Industriale si nu vrea sa mearga. Daca ar fi societatea pe zero ar merge, dar asa le este frica. Si Carlan a preluat societatea pe datorii. Daca la Spitalul Judetean sunt multumit si sigur ca domnul Iliuta a fost cea mai buna alegere, la Nova Apaserv am probleme politice, lumea este nemultumita. Eu trebuie sa fac tot ce depinde de mine sa fie cetatenii multumiti", a spus Florin Turcanu.

Mai mult, Turcanu il sfatuieste pe managerul Nova Apaserv sa ia lectii de la Viorel Iliuta, nou instalat la conducerea Spitalului Mavromati.

"Politic imi este drag colegul Gabriel Carlan si isi face treaba, dar la Nova Apaserv cred ca echipa este prost aleasa si are si el o problema si ii lipsesc lucrurile pe care le are Iliuta. Ar trebui sa mearga la Iliuta sa primeasca lectii sa vada cum se conduce o institutie. Ii lipseste sa fie autoritar, sa ia decizii atunci cand trebuie. El a spus sa il las pana la sfarsitul anului ca incearca sa faca tot ce depinde de el si daca nu reuseste pleaca singur", a conchis Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
186

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
188

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
272

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...