Radu Dragus: "Ma voi orienta catre mediul privat"

Radu Dragus: "Ma voi orienta catre mediul privat"
Radu Dragus a confirmat ca si-a dat demisia din functia de director OI POSDRU, din cadrul Ministerului Educatiei, insa a refuza sa comenteze acuzatiile care i se aduc.

Potrivit ziarului Puterea, surse din cadrul Ministerului au declarat ca şeful de la departamentul de proiecte europene din MECTS a fost nevoit să demisioneze după ce a fost acuzat că a favorizat anumite persoane pentru a primi rambursare pentru proiectele depuse. Directorul OI POSDRU ar fi ajutat anumite proiecte să "sară" câteva poziţii pe lista de aşteptare şi astfel să primească mai repede rambursările de la UE.

“Raporturile mele de serviciu cu Ministerul Educatiei au incetat prin acordul partilor si este o chestiune interna. Astazi este prima zi in care sunt in afara contractului cu Ministerul. Vizavi de acuzatiile care mi se aduc, nu comentez articole de presa", a declarat pentru Stiri.botosani Radu Dragus.

El a precizat ca va sta cateva zile in concediu, iar mai apoi se va orienta catre mediul privat, iar in ceea ce priveste viata politica a spus ca deocamdata este membru PDL.

“Ma voi orienta catre mediul privat, voi colabora cu o firma privata. Nu imi voi deschide propria afacere, pentru ca asta presupune multi bani", a adaugat Dragus.

Radu Dragus a fost deputat PDL de Botosani  pana in 2008.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
11

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
347

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
377

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...