Radu Campeanu: Tariceanu are mai multe sanse decat Antonescu la prezidentiale

Radu Campeanu: Tariceanu are mai multe sanse decat Antonescu la prezidentiale
Presedintele fondator al PNL, Radu Campeanu, a declarat vineri ca actualul presedinte al partidului, Crin Antonescu, e doar "mai bun decat Basescu", in timp ce mai multe sanse la prezidentiale ar avea din partea USL Calin Popescu Tariceanu, pe care-l recomanda experienta, echilibrul si prestanta.

 "Tariceanu e un foarte bun candidat, fara discutie, cu toate ca Antonescu e mai bun decat Basescu. Daca Tariceanu vrea sa-si depuna candidatura, sa intre in actiune, foarte bine, Tariceanu, dupa mine, e foarte bun pentru asa ceva", a declarat Radu Campeanu despre prezidentiabilul PNL, conform ziare.com.

 Intrebat pentru cine ar opta sa candideze din partea PNL la prezidentiale, Campeanu a raspuns: "Tariceanu. Poate e mai bine cu Tariceanu, sa vedem daca vrea, mie nu mi-a spus niciodata ca vrea aceasta chestiune. Daca vrea, daca e el hotarat, cred ca are el mai multe sanse decat Crin Antonescu, atata tot cred".

 "Il califica experienta pe care a avut-o, echilibrul in tot ce face si ce spune, asa ca eu cred ca si prestanta pe care o are, prestigiul pe care il are pentru opinia publica, eu cred ca el nu trebuie sa-si faca mare, mare propaganda, ca lumea il cunoaste foarte bine", a mai declarat, despre Tariceanu, presedintele fondator al PNL .

 Senatorul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca PNL trebuie sa organizeze alegeri interne pentru desemnarea candidatului la prezidentiale.

Intrebat daca va candida pentru a fi desemnat prezidentiabil al PNL, Tariceanu a raspuns: "Nu m-am decis inca, avand in vedere ca alegerile prezidentiale urmeaza sa se desfasoare peste doi ani, iar o desemnare a candidatului de acum este cu totul si cu totul prematura".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
1

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
17

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
56

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...