Radarul nu iartă. Nici măcar pe cel mai cunoscut poliţist

Radarul nu iartă. Nici măcar pe cel mai cunoscut poliţist
Cel mai cunoscut poliţist din România, Marian Godină, a fost tras pe dreapta şi sancţionat de colegii săi de breaslă. Godină a fost surprins de radar şi colegii săi de la Rutieră l-au sancţionat cu două puncte de penalizare.

Potrivit Realitatea.net, întâmplarea a avut loc în timpul unuia din numeroasele drumuri făcute în ultima perioadă de Godină prin ţară, pentru a-şi promova cartea "Flash-uri din sens opus".

Poliţistul-scriitor a povestit întâmplarea pe pagina sa de Facebook, adăugând: "Nici măcar aplicaţia anti-radar pe care o am instalată pe telefon nu m-a ajutat", a mărturisit agentul.

Reamintim că Godină a ajuns celebru povestind pe Facebook atât întâmplări hazoase din viaţa de poliţist cât şi presiunile la care sunt supuşi poliţiştii din partea şefilor, traficul de influenţă pe care îl fac aceştia etc. În urma dezvăluirilor făcute de poliţistul Godină pe Facebook, chestorul Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, a depus cerere de pensionare iar la lansarea cărţii poliţistului a luat parte însuşi premierul Cioloş care, prin prezenţa sa la eveniment a transmis clar mesajul că îşi doreşte o poliţie curată cu angajaţi cinstiţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
195

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
152

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1191

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...