"Şoferiţă" de ocazie: Şi-a urcat prietena la volan, pentru a scapa de politie!

"Şoferiţă" de ocazie: Şi-a urcat prietena la volan, pentru a scapa de politie!
Supărare la beţie! Un bărbat a blocat drumul cu maşina, însă la venirea poliţiştilor la volan se afla... o "şoferiţă". Oamenii legii nu s-au lăsat păcăliţi, astfel că botoşăneanul va răspunde penal pentru faptele sale.  

În a doua zi de Crăciun, în jurul orei 14.25, poliţiştii Secţiei Rurale nr.1 Botoşani au fost sesizaţi de către un participant la trafic, printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe raza localităţii Vînători, comuna Gorbăneşti, o persoană de sex masculin se află la volanul unui autoturism de care s-a folosit pentru a bloca carosabilul.

La faţa locului, persoana care a apelat numărul unic de urgenţe a indicat un autoturism staţionat în afara părţii carosabile, la volanul căruia se afla M. Mădălina, de 21 ani, din municipiul Botoşani.

Pe scaunul dreapta faţă al autoturismului se afla R. Ionel, din comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani, despre care reclamantul a declarat că a condus în fapt autoturismul şi a blocat traficul rutier.

R. Ionel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul de Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Botoşani, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, măsură pe care R. IONEL a refuzat-o.

Faţă de R. Ionel se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a fi propusă soluție procedurală. De asemenea, acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice,  eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
25

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
294

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...