Bataie crunta in noaptea de Craciun: Agresorii au ajuns la spital, cei atacati au depus plangere la Politie!

Bataie crunta in noaptea de Craciun: Agresorii au ajuns la spital, cei atacati au depus plangere la Politie!
Scene incredibile in noaptea de 25 spre 26 decembrie, intr-o gospodarie din satul Joldesti, comuna Vorona!

Trei frati au intrat in curtea unui localnic si l-au amenintat atat pe acesta cat si pe sotia sa cu bataia, iar dupa ce au spart un geam al casei, ambele tabere s-au luat la bataie, cu parii.

Totul s-a intamplat in jurul orei 3.00. Cei trei frati, Alexandru Vrabie, de 31 de ani, Ovidiu , de 34 de ani, si Daniel Vrabie, de 27 de ani, din Joldesti, au intrat in gospodaria lui Vasile Smadici, adresand catre acesta si sotie amenintari de violenta.

Dupa ce au spart un geam, cei trei frati si cei doi soti s-au luat la bataie, lovindu-se cu parii.

La un moment dat, fratii au parasit curtea si s-au prezentat la spital, solicitand acordarea de ingrijiri medicale, acestia suferind mai multe leziuni.

De cealalta parte, consateanul lor a depus plangere penala pentru violare de domiciliu, distrugere, amenintatri si loviri si alte violente.

La randul lor, cei trei frati au spus ca isi rezerva dreptul de a depune plangere.

Scandalul dintre cele doua familii a izbucnit pe fondul unor stari conflictuale mai vechi.

Dupa ce partile isi vor scoate certificate medico-legale si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, oamenii legii vor face incadrarea juridica a faptei.

In zilele de Craciun, s-au inregistrat nu mai putin de 20 de agresiuni in tot judetul, in special pe fondul consumului excesiv de bauturi alcoolice.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
77

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
35

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
65

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...