"O sa vedeti ce scandal o sa iasa cu Vama de la Radauti-Prut in urmatoarele doua luni de zile"

"O sa vedeti ce scandal o sa iasa cu Vama de la Radauti-Prut in urmatoarele doua luni de zile"

 CATALIN BUHAIANU  

Declaratia referitoare la Vama Radauti-Prut apartine deputatului PDL Catalin Buhaianu, care a spus vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in doua luni de zile vor iesi la iveala toate neregulile si afacerile ilegale ce se fac prin punctul de trecere a frontierei de la granita cu Republica Moldova.

Potrivit deputatului democrat-liberal, fostul sef al Vamii de la Radauti Prut, Ovidiu Pasalau, nu ar fi strain de toate acestea. Ba mai mult, Buhaianu sustine ca acesta ar fi construit un spatiu in Vama de la Radauti Prut, in valoare de circa 300.000 de lei, bani pe care i-ar fi obtinut in urma unor afaceri ilegale.

"O sa vedeti adevarul, si o sa vina domnul Pasalau sa spuna pentru cine a lucrat, daca va avea curajul. Mergeti si vedeti ce s-a construit prin Vama de la Radauti-Prut, de unde a avut Pasalau bani sa construiasca hala mare din Vama, din banii cui? A cerut bani de la Directia Regionala a Vamilor, sa ii dea macar vreo 300.000 de lei pentru investitia pe care a facut-o. Toate lucrurile acestea sunt reale, verificati. Eu cred ca cineva se va sesiza in sensul acesta si am impresia ca Strugaru a facut un bine cuiva schimbandu-l pe seful de la Vama, pe Pasalau", a declarat deputatul Catalin Buhaianu.

Ovidiu Pasalau nu mai este sef al Vamii de la Radauti Prut de la inceputul lunii decembrie 2010, numele acestuia fiind amintit in mai multe scandaluri privind contrabanda cu tigari prin punctul de trecere al frontierei de la granita cu Republica Moldova.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
172

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
91

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
101

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...