"Nu mi-am propus sa candidez la o functie la nivel central in partid", spune liderul PDL Botosani

"Nu mi-am propus sa candidez la o functie la nivel central in partid", spune liderul PDL Botosani

 Catalin Flutur  

Singurul care si-a exprimat pana acum intentia de a candida pentru o functie de secretar executiv este senatorul Dan Humelnicu, presedintele organizatiei municipale a PD-L Botosani.

Presedintele organizatiei judetene a PD-L, Catalin Flutur, nu va candida pentru nicio functie in structura centrala a partidului, care va fi aleasa la Congresul de pe 14-15 mai. Flutur sustine ca poate ajuta Botosaniul, si pe plan politic si pe plan administrativ, chiar daca nu detine o functie in conducerea centrala.

"Nu mi-am propus sa candidez la o functie la nivel central, intotdeauna mi-am propus ca ceea ce fac sa fac la Botosani, indiferent ca e in administratie sau ca e in politica. Nu e neaparat un  criteriu sa ajuti, daca ai o functie nationala. Noi avem un reprezentant acolo, il vom sustine, daca va iesi bine, daca nu va iesi, la fel de bine", a declarat presedintele organizatiei judetene a PD-L Botosani.

27 de delegati de la Botosani vor participa la Congresul National al PD-L. 11 sunt delegatii de drept, respectiv parlamentarii, presedintele Consiliului Judetean, presedintii organizatiilor interne si primarii de municipii si orase, iar ceilalti 16 au fost alesi potrivit unor norme stabilite prin regulament.

"Colegiul Director a hotarat si am transmis la Bucuresti, aseara, sustinerea organizatiei Botosani pentru toate cele trei motiuni. Fiecare va vota dupa cum doreste", a spus Catalin Flutur.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
11

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
28

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
130

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...