Flutur solicita firmei Transporturi Auto suplimentarea numarului de muncitori in Zona Industriala

Flutur solicita firmei Transporturi Auto suplimentarea numarului de muncitori in Zona Industriala
Primarul Catalin Flutur a cerut firmei Transporturi Auto, cea care se ocupa de reabilitarea tronsonului 3 al soselei de centura, de la intrarea dinspre Catamarasti pana pe strada Uzinei, sa suplimenteze numarul de muncitori, astfel incat reabilitarea soselei sa fie gata in termenul stabilit.

Edilul-sef al municipiului Botosani sustine ca toate lucrarile executate pe cele trei tronsoane ale soselei de centura se afla in grafic.

"Eu am facut si ieri si astazi o verificare a acestor lucrari, sunt multumit de gradul de realizare a lucrarilor. Trebuie sa se stie un lucru foarte clar, si anume acela ca sunt lucrari care se intind pe 16, 18 sau 24 de luni. Din punctul meu de vedere sunt in grafic toate lucrarile, dar am cerut constructorilor si am insistat pe o prezenta mai mare pe sectorul 3 din soseaua de centura, este vorba de sectorul de la intrarea din Catamarasti pana la Gara si am cerut constructorului sa vina cu o prezenta mai mare de personal acolo. Acolo lucrarile sunt aproape finalizate de cei de la Hidroconstructia care  au priectul pe ISPA, spun aproape finalizate ca in fiecare zi isi mai aduc aminte cate ceva, mai fac un racord, mai ridica un canal si vrem sa intram cu partea de asfaltare", a declarat Catalin Flutur.

Pana pe 30 mai este termenul pana la care trebuie asfaltat tronsonul de la intrarea in Catamarasti pana la calea ferata, urmand ca restul lucrarii sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii iunie.

Cat priveste tronsonul 2 din soseaua de centura, respectiv strazile Uzinei, Imparat Traian, Tudor Vladimirescu si Petru Rares, o noua licitatie va avea loc pe data de 25 mai, si asta dupa ce firma ALDP Iasi a abandonat lucrarile. Lucrarile ar trebui finalizate in termen de patru luni.

"Tronsonul cel mai avanasat, Calea Nationala pana la Lebada, acolo suntem in proportie de 90% gata. Am finalizat si sensul giratoriu de la intersectia cu drumul spre Vorona, acel sens giratoriu nu era prins in proiect, este facut din banii pe care i-am alocat pentru reparatii strazi in municipiul Botosani", a precizat primarul Catalin Flutur.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
636

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
315

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
86

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...