"Notă de plată" usturătoare pentru doi tineri puși pe scandal!

"Notă de plată" usturătoare pentru doi tineri puși pe scandal!
O ieșire în oraș i-a costat scump pe doi tineri din Botoșani. Duminică, în jurul amiezii, un cetăţean de pe strada Aleea Parcului din municipiul Botoşani, căruia doi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice i-au adresat injurii la intrarea într-un magazin din zonă, a sunat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, sesizând situaţia şi solicitând luarea măsurilor legale în privinţa scandalagiilor.
    
Cei doi, care la sosirea jandarmilor consumau votcă în faţa magazinului, şi-au recunoscut faptele şi s-au ales cu amenzi în valoare totală de 900 de lei, aceştia fiind, de altfel, cunoştinţe mai vechi ale oamenilor legii.
    
Câteva ore mai târziu, unul dintre ei a fost depistat de jandarmi în apropierea unui alt magazin din cartier, în timp ce bea bere, de această dată primind o amendă de 100 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice.
    
În ultima zi a week-end-ului care tocmai s-a încheiat, jandarmii botoşăneni au aplicat nu mai puţin de 39 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcări ale prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ sau pe linie silvică.
    
 Nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1100 de lei, au aplicat jandarmii în dimineaţa aceleiaşi zile, în zona Pieţei Centrale şi a Bazarului, pentru tulburarea liniştii publice, adresarea de injurii şi refuz de legitimare, fapte săvârşite tot în urma consumului în exces de băuturi alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
814

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
223

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...