"La orice actiune a PSD trebuie sa vina domnul Domonco, candidatul vesnic!"

"La orice actiune a PSD trebuie sa vina domnul Domonco, candidatul vesnic!"
Ioan Domonco devine un personaj care ii incomodeaza din ce in ce mai mult pe social-democrati, in conditiile in care, desi suspendat din organizatia PSD Dorohoi, acesta si-a depus candidatura pentru presedintia partidului.

"Prin comportamentul domnului Domonco, de sicanare continua a organizatiei PSD, cred ca dumnealui, prin atitudinea pe care o are, nu respecta prevederile statutului", a precizat vineri Gheorghe Vazdoaga.

Conform declaratiilor lui Gheorghe Vazdoaga, situatia lui Ioan Domonco si eventuala sa excludere din partid trebuie discutata nu la nivelul organizatiei judetene, ci in cadrul organizatiei Dorohoi.

"Colegii de la Dorohoi vor analiza situatia si vor lua masurle necesare, pentru ca la orice actiune a PSD trebuie sa vina domnul Domonco, candidatul vesnic!", a spus Vazdoaga.

Candidatura lui Ioan Domonco va fi discutata dupa ora 16.00, ora la care exprira termenul de depunere a candidaturilor in vederea alegerilor de duminica.

Ultima candidatura a dorohoianului, care a facut valva si la nivel national, a fost in luna februarie, cand Ioan Domonco a candidat pentru presedintia PSD la nivel central, avandu-l drept contracandidat si pe Victor Ponta.    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
93

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
338

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
486

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...