"Este in avantajul judetului si al orasului", isi motiveaza democrat-liberalii sprijinul pentru Emil Boc la presedintia PDL!

"Este in avantajul judetului si al orasului", isi motiveaza democrat-liberalii sprijinul pentru Emil Boc la presedintia PDL!

 FLORIN GHIORGHITA  

Pe 21 aprilie va avea loc prima sedinta a noului Birou Permanent Judetean ales al PDL Botosani, principalul punct pe ordinea de zi fiind stabilirea delegatilor care vor participa la Consiliul de Coordonare National al PDL de pe 14-15 mai, de la Bucuresti, cand se va alege noua structura de conducere centrala.

"In sedinta de pe 21 aprilie se vor stabili delegati pentru Consiliul de Coordonare National de la Bucuresti. De la Botosani vor merge 27 de delegati. Cei care cu siguranta vor merge sunt membrii de drept, presedintele, presedintele CJ, parlamentarii, si pe langa acestia, din fiecare colegiu se va alege un anumit numar de reprezentanti", a declarat vicepresedintele organizatiei municipale a PDL Botosani, Florin Ghiorghita.

Dupa cum a reiesit si din intalnirea de sambata, organizata la Botosani cu prilejul alegerilor din organizatia judeteana a PDL, eveniment la care a participat Emil Boc alaturi de numerosi membri ai Guvernului, dar si senatori si deputati, botosanenii il vor sprijini pe Emil Boc, in defavoarea lui Vasile Blaga, pentru presedintia partidului. 
 
"Este in avantajul judetului si al orasului. De ce sa nu recunoastem ca noi am avut parte de sprijin din partea Guvernului Boc, indiferent care a fost, Boc 1, 2 sau 3. Noi in permanenta am avut aceasta sustinere din partea Guvernului, indiferent ca a fost vorba de proiecte europene sau de investitii din surse bugetare. Iar in judetul Botosani, dar si in municipiu, s-au atras foarte multe fonduri. Ar fi incorect sa spunem ca nu s-a facut sau ca nu suntem multumiti de ceea ce s-a facut. Domnul Blaga ne-a sprijinit mai putin. El a fost la un moment dat si ministrul Dezvoltarii, dar sprijinul dumnealui nu se compara cu sprijinul pe care ni l-a acordat doamna ministru Udrea", a completat Florin Ghiorghita.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, după ce a pierdut în fața clujenilor: ”Asta le-am reproșat la pauză!” (Galerie foto)

Monday, 28 October 2024

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 4 prin Bodișteanu, însă cele două formații au intrat la egalitate la cabine, în urma reușitei lui Cristea. Miranyan, în minutul ...

Garda de Mediu: Amenzi usturătoare pentru botoșănenii care incendiază deșeurile! (foto)

Monday, 28 October 2024

Este vorba despre alte tipuri de deșeuri decât cele menajere, care nu au fost preluate de operatorul de salubrizare. Producătorii de deşeuri şi deţinătorii de deşeuri (persoane fizice ...

Lucrări de reabilitare a drumurilor locale, desfășurate cu succes într-o comună din Botoșani!

Monday, 28 October 2024

Procesul de modernizare și dezvoltare înaintează cu pași repezi în comuna Prăjeni. Proiectul de modernizare demarat în vara acestui an este de natură a asigura accesul facil și...