"Cupa de Vara" Roma 2011 si-a desemnat castigatorii! Lacrimi pentru invinsi, fericire pentru invingatori! - VIDEO

"Cupa de Vara" Roma 2011 si-a desemnat castigatorii! Lacrimi pentru invinsi, fericire pentru invingatori! - VIDEO

   Sport.Botosani.ro

"Cupa de Vara" Roma 2011, editia a II-a , s-a dovedit a fi un real succes, spun organizatorii, care au reusit sa aduca intr-un singur loc sute de copii de toate varstele.

Pasiunea pusa in ceea ce fac a adus atat lacrimi de tristete, cat si lacrimi de fericire, mai ales in randul baietilor care au luptat la fotbal pentru cupa din finala.

"Ma bucur tare mult pentru toti acesti copii care au participat. Sa vezi un teren de fotbal plin de copii este un sentiment impresionant. Mi-a placut tare mult ca erau foarte suparati atunci cand au fost invinsi, asta arata cat suflet au pus in ce au facut. Au fost mai multi copii decat la editia precedenta si sper ca la editia a III-a sa fie si mai multi", a declarat Gica Tabultoc, presedintele Clubului Sportiv AS Roma.
 



FOTBAL - REZULTATE
Sportul rege a strans cei mai multi fani, scolile participante intrecandu-se nu doar pe teren, ci si pe marginea lui, acolo unde galeriile au fost la inaltime. La acest sport, Scoala Nr. 8 "Elena Rares" din Botosani a castigat cele mai multe premii.

La clasele I-IV s-au inscris doua echipe, care au jucat direct finala. Asadar, Scoala Nr. 8 si S.A.M Roma au luptat pentru trofeu. S-au impus pustii de la Scoala Nr. 8 care au castigat cu un scor care arata valoarea echipei ce va reprezenta Moldova la Faza Nationala de la Falticeni. Botosanenii i-au invins pe romani cu scorul de 8-0 si au castigat primul trofeu.

Chiar daca apartin categoriei I-IV, pustii de la Scoala Nr. 8 au vrut sa joace si la categoria claselor V-VII, acolo unde a ajuns in finala cu Scoala Nr. 1 din Sat. Cotargaci, Com. Roma. Pustii pregatiti de prof. Oberofer Tiberiu si prof. Mandric Stefan au inceput finala mai emotivi si au fost condusi cu 1-0 de jucatorii ceva mai mari din Cotargaci. Pana la final elevii Scolii Nr. 8 au intors rezultatul si s-au impus cu 2-1, astfel castigand cea de-a doua cupa.

La clasele VII-VIII, in finala s-au duelat Scoala din Dorobanti cu Scoala din Rachiti, dorobantenii castigand cu 3-0. Elevii scolii din Roma a terminat pe locul 3.
 

APASA AICI SI INTRA PE SPORT.BOTOSANI.RO PENTRU A VEDEA REZULTATELE DE LA TATE CATEGORIILE, DAR SI O GALERIE FOTO IMPRESIONANTA!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
12

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
32

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
86

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...