Batrana de 85 de ani violata si talharita de un barbat cu 53 de ani mai tanar!

Batrana de 85 de ani violata si talharita de un barbat cu 53 de ani mai tanar!
O batrana a trecut prin clipe de cosmar, dupa ce un barbat a intrat peste ea in casa a batut-o si a violat-o, iar apoi i-a furat banii!

În data de 27.05.2011, orele 08:00 poliţiştii din comuna George Enescu au fost sesizaţi de C. Virginia de 85 ani din localitatea Arborea, comuna George Enescu, cu privire la faptul că în noaptea de 26/27.05.2011 a fost victima unor infracţiuni de tîlhărie şi viol comise de P. Cristian Daniel din aceiaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 26/27.05.2011, în jurul orelor 01:00, P. Cristian Daniel de 32 ani din localitatea Arborea, comuna George Enescu, a pătruns prin efracţie în curtea şi locuinţa părţii vătămate C. Virginia de 85 ani din localitatea Arborea, comuna George Enescu şi prin folosirea de acte de violenţă şi ameninţări, a întreţinut cu aceasta relaţii sexuale normale, pentru ca ulterior, folosind acelaşi mod de operare, i-a sustras acesteia suma de 315 lei.

Faţă de autor s-a dispus măsura reţinerii preventive pentru o perioadă de 24 ore, în sarcina acestuia fiind reţinute comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie şi viol.

În ziua de 28.05.2011, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Dorohoi şi-a însuşit propunerea formulată de către parchet şi a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
9

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
30

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
82

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...