"Corina Chiriac era sotia perfecta"

"Corina Chiriac era sotia perfecta"

 VIRGIL ATANASIU  

Virgil Anastasiu si Corina Chiriac ar fi implinit luna aceasta 17 ani de casnicie. Au divortat insa dupa cinci ani de iubire. Virgil Anastasiu, sau "Americanul Corinei Chiriac", cum i se mai spune, isi aminteste si acum cu placere de sotia Corina Chiriac.

Corina Chiriac si Virgil Anastasiu s-au cunoscut intr-un restaurant romanesc din Los Angeles. Virgil era divortat si locuia de cativa ani in Statele Unite, ca specialist in redresare economica. Corina canta, in fiecare weekend, in restaurantul lui preferat.

Cu toate ca artista era mai mare cu 11 ani decat Virgil, care avea pe atunci 32 de ani, Corina s-a lasat cucerita. Si Virgil Anastasiu si-o aminteste ca pe "sotia perfecta, era cuminte, era casnica, avea grija de gospodarie, avea grija sa fie casa curata, avea grija sa ma astepte cu mancarea pe masa".

Despartirea nu s-a produs cu scandal, pur si simplu s-a intamplat cand "ne-am trezit intr-o dimineata si am descoperit ca desi tinem enorm de mult unul la celalalt, niciunul nu reprezentam pentru celalalt idealul partenerului".

Virgil Anastasiu neaga ca ar fi parasit-o pe Corina pentru o femeie mai tanara, asa cum au spus gurile rele. Ba mai mult, marturiseste ca acum un an s-a pus problema unei impacari, dar "stiti proverbul acela vechi romanesc ca ciorba reincalzita nu mai e acelasi lucru si cred ca o impacare ne-ar intina prietenia".
Sursa: ProTV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
20

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
271

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...