"Colecţie" de beţivi culeşi de poliţişti din trafic!

"Colecţie" de beţivi culeşi de poliţişti din trafic!
Au între 20 şi 30 de ani, dar dau dovadă de o inconştienţă crasă! Poliţiştii botoşăneni au depistat la timp mai mulţi şoferi care au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, înainte de producerea unor tragedii!

La data de 24 ianuarie 2015, în jurul orei 01.50, a fost oprit în trafic, pe DJ 282 B, pe raza localității Prăjeni, un autoturism condus de P. P. de 23 ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani.Tânărul avea o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 10.35, M. I. de 31 ani, din judeţul Bacău, a fost depistat pe DE 58, pe raza localității Cotu, comuna Copălău, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, rezultatul a fost de   1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, în jurul orei 00.28, a fost oprit pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, autoturismul condus de P. A. de 25 ani, din municipiu. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 ianuarie, în jurul orei 00.20, B. C. de 28 ani, din comuna Hilişeu Horia, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Pompeiu din municipiul Dorohoi. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor patru conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bicicliștii botoșăneni, luați în vizor polițiștii rutieri, ce reguli nu au respectat!

astăzi, 17:23
18

În cadrul activităților desfășurate, au fost controlate 120 de autovehicule, dintre care 87 de bicicliști.Neregulile constatate au condus la aplicarea a 117  sancțiuni c...

Sorina a dispărut noaptea trecută de acasă, sunați urgent la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 16:29
356

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din comuna Hilișeu-Horia.Adolescenta a părăsit domiciliul în seara de 17 iunie, în jurul ...

Orașul Darabani fără apă, după ce un transformator electric s-a defectat!

astăzi, 15:05
113

Din cauza unor defecțiuni de natură electrică survenite la un post de transformator aparținând de Delgaz Grid S.A., care a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a sta...