"Cadoul" unui adolescent din Botoșani, la majorat: Un drum la spital și o amendă din partea jandarmilor! Ce a făcut la petrecere!

"Cadoul" unui adolescent din Botoșani, la majorat: Un drum la spital și o amendă din partea jandarmilor! Ce a făcut la petrecere!
În noaptea de marți spre miercuri, un echipaj de jandarmi a intervenit în sprijinul unui echipaj SMURD, care s-a deplasat în localitatea Coşula, pentru a acorda asistenţă medicală unui tânăr de 18 ani, dar a fost nevoit să se retragă şi să sune la 112 deoarece atât tânărul, cât şi mai mulţi prieteni ai acestuia aveau un comportament recalcitrant.

La adresa indicată, jandarmii au dat peste o petrecere de majorat, în urma verificărilor stabilind faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, sărbătoritul a devenit agresiv, ameninţând pe cei din preajmă cu acte de violenţă şi tulburând ordinea şi liniştea publică.

La vederea jandarmilor, tânărul s-a liniştit şi a cooperat cu oamenii legii, iar echipajul SMURD  a revenit şi l-a transportat la UPU a Spitalului Mavromati pentru a i se acorda îngrijiri medicale, datorită stării în care se afla şi leziunilor pe care le prezenta la nivelul pumnilor.

Pentru ,,spectacolul" oferit, jandarmii l-au sancţionat contravenţional cu 200 de lei, doi dintre prietenii săi primind şi ei amenzi în valoare totală de 700 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
38

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
290

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
603

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...