"Bagajele cu mancare nu sunt acceptate de Posta Romana", spune un transportator botosanean!

"Bagajele cu mancare nu sunt acceptate de Posta Romana", spune un transportator botosanean!
Patronii firmelor de transport persoane spun ca pachetele cu mancare pentru studenti nu sunt acceptate de Posta Romana. "Firma mea nu transporta astfel de colete de care spune Posta Romana, sunt bagaje, insotite sau neinsotite, cu borcane cu mancare pentru student", spune unul dintre transportatorii botosaneni.

Regionala Postei Romane Iasi a solicitat Garzii Financiare si ARR sa efectueze controale in trafic pentru a sanctiona soferii de autocar sau maxi-taxi care transporta colete catre Iasi, motivat de faptul ca firmele de transport nu au autorizatie pentru a transporta colete si nici nu elibereaza chitanta pentru acest serviciu, facand astfel evaziune fiscala si concurenta neloiala Postei Romane.

Patronii firmelor de transport persoane care au rute catre Iasi spun ca aceasta masura este inadmisibila, in conditiile in care Posta Romana nu accepta sa transporte colete cu mancare, pentru ca, potrivit lui Viorel Grigoras, unul dintre actionarii firmei RVG, ceea ce se transporta de obicei pe autocar sunt genti de mancare pentru studenti, care nu au nici adresa, ca sa se poata numi un colet.

"Firma mea nu transporta astfel de colete de care spune Posta Romana, sunt bagaje insotite sau neinsotite cu borcane cu mancare pentru student, sunt fara adresa. Mai mult deca atat, aceste genti cu mancare nu pot fi transportate prin Posta, pentru ca nu sunt acceptate de serviciile postale. Aceste genti se dau direct la sofer sau la cunostinte care merg cu acel transport. Sunt bagaje ultrafragile, cu mancare, care nu pot fi transportate prin Posta", a declarat Viorel Grigoras, patronul firmei RVG.

Reactiile privitoare la actiunea Postei Romane sunt impartite, cititorii Stiri Botosani aratandu-se indignati de faptul ca nu vor mai avea ocazia sa trimita pachete prin intermediul transportatorilor, existand insa si sustineri fata de controalele anuntate de ieseni.

VEZI AICI REACTIILE CITITORILOR STIRI BOTOSANI!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
11

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
140

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
106

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...