PUTIN E GRAV BOLNAV

PUTIN E GRAV BOLNAV
La întâlnirea de luni de la Istanbul, premierul turc Recep Tayyip Erdogan l-a ajutat pe preşedintele rus Vladimir Putin să se aşeze pe scaun, titrează marţi presa rusă. După cum relevă mai multe fotografii difuzate de media internaţionale, Putin avea dureri atât de acute de spate, încât Erdogan l-a ajutat să se aşeze în fotoliu, relatează antena rusă a BBC.
 
Putin este grav bolnav


Primele informaţii că locatarul de la Kremlin, care până recent afişase o alură sportivă şi de om dur, ar avea probleme de sănătate au apărut în luna octombrie, după ce practic încetase să mai apară în public. Dmitri Peskov, purtătorul său de cuvânt, a dat în repetate rânduri asigurări că şeful statului este `în formă`, dar că preferă să lucreze la reşedinţa sa Novo-Ogariovo, din cauza blocajelor masive de trafic din Moscova. Vinerea trecută însă premierul japonez Yoshihiko Noda a declarat că a fost nevoit să-şi anuleze vizita programată pentru decembrie în Rusia din cauza stării de sănătate a preşedintelui rus.

Mai înainte, preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko dezvăluise că Putin s-a accidentat la coloană în timpul unor antrenamente de judo.

Canalele televiziunii publice din Rusia l-au arătat pe preşedinte exclusiv aşezat sau în close-up. Negarea viguroasă de către Kremlin a zvonurilor privind agravarea stării de sănătate a preşedintelui Vladimir Putin a reamintit de perioada sovietică, când starea de sănătate a secretarilor generali ai PCUS era secret de stat. Poporul afla de sănătatea lor doar când erau depuşi în sicriu pe catafalc la Kremlin.

realitatea.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
4

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
51

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
104

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...