Punct de plată a facturilor la apă, deschis în Centrul Vechi

Punct de plată a facturilor la apă, deschis în Centrul Vechi
După închiderea pieței agroalimentare de la subsolul Uvertura Mall, cei de la Nova Apaserv au decis deschiderea unui nou punct de încasare a facturilor și raportare a indexurilor la apă.

Acest punct va funcționa, începând de  luni, în clădirea de sticlă din Centrul Vechi al municipiului, vizavi de Biserica Uspenia.

Piața deschisă de Consiliul Județean, la Mall, a fost închisă, de la data de 1 septembrie, din cauza adresabilității scăzute a cetățenilor.

"S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani aduce la cunoștință utilizatorilor că începând cu data de 05 octombrie  2015, a deschis un nou centru de încasări pe str. Săvenilor nr. 2-4, cu program de funcționare între orele 700-1900, de luni până vineri. recizăm că centrul de încasări de la ,,Uvertura Mall’’ se va redeschide la etajul II, începând cu data de 01 noiembrie 2015", se arată într-un comunicat al Nova Apaserv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...