Parcările cu plată din municipiu, supuse din nou atenției consilierilor locali

Parcările cu plată din municipiu, supuse din nou atenției consilierilor locali
Executivul Primăriei Botoșani își încearcă, din nou, norocul în Consiliul Local cu proiectul de hotărâre privind administrarea parcărilor cu plată din municipiul Botoșani.

De această dată, proiectul de hotărâre va face referire doar la parcări, nu și la gestionarea mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public, așa cum a fost prevăzut în proiectele anterioare, respinse de fiecare dată când au fost supuse la vot, de consilierii locali.

“Înțeleg că acesta a fost motivul din care nu s-a votat Hotărârea de Consiliu Local și atunci despărțim cele două activități", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Propunerea Executivului este ca parcările cu plată din municipiu să fie administrate de Direcția Edilitare din cadrul Primăriei.

În ceea ce privește activitatea de gestionare a mașinilor parcate neregulamentar propunerea este să se ocupe Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, dar și pentru acest lucru trebuie adoptată o Hotărâre de Consiliu Local.   

În prezent, parcările cu plată din municipiul Botoșani sunt gratuite.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
19

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
44

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
96

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...