Parcările cu plată din municipiu, supuse din nou atenției consilierilor locali

Parcările cu plată din municipiu, supuse din nou atenției consilierilor locali
Executivul Primăriei Botoșani își încearcă, din nou, norocul în Consiliul Local cu proiectul de hotărâre privind administrarea parcărilor cu plată din municipiul Botoșani.

De această dată, proiectul de hotărâre va face referire doar la parcări, nu și la gestionarea mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public, așa cum a fost prevăzut în proiectele anterioare, respinse de fiecare dată când au fost supuse la vot, de consilierii locali.

“Înțeleg că acesta a fost motivul din care nu s-a votat Hotărârea de Consiliu Local și atunci despărțim cele două activități", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Propunerea Executivului este ca parcările cu plată din municipiu să fie administrate de Direcția Edilitare din cadrul Primăriei.

În ceea ce privește activitatea de gestionare a mașinilor parcate neregulamentar propunerea este să se ocupe Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, dar și pentru acest lucru trebuie adoptată o Hotărâre de Consiliu Local.   

În prezent, parcările cu plată din municipiul Botoșani sunt gratuite.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
850

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
476

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
541

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...