Parcările cu plată din municipiu, supuse din nou atenției consilierilor locali

Parcările cu plată din municipiu, supuse din nou atenției consilierilor locali
Executivul Primăriei Botoșani își încearcă, din nou, norocul în Consiliul Local cu proiectul de hotărâre privind administrarea parcărilor cu plată din municipiul Botoșani.

De această dată, proiectul de hotărâre va face referire doar la parcări, nu și la gestionarea mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public, așa cum a fost prevăzut în proiectele anterioare, respinse de fiecare dată când au fost supuse la vot, de consilierii locali.

“Înțeleg că acesta a fost motivul din care nu s-a votat Hotărârea de Consiliu Local și atunci despărțim cele două activități", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Propunerea Executivului este ca parcările cu plată din municipiu să fie administrate de Direcția Edilitare din cadrul Primăriei.

În ceea ce privește activitatea de gestionare a mașinilor parcate neregulamentar propunerea este să se ocupe Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, dar și pentru acest lucru trebuie adoptată o Hotărâre de Consiliu Local.   

În prezent, parcările cu plată din municipiul Botoșani sunt gratuite.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
126

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
868

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...

Românii pot scăpa de carantină în cazul deplasărilor în UE

Vineri, 11 Iunie 2021
610

Oficialii europeni au stabilit, vineri, 11 iunie, noi măsuri pentru călătoriile realizate în interiorul Uniunii Europene. Începând cu data de 1 iulie, orice persoană care deține...