PSD-iștii au intrat încrezători în campania electorală! Vezi ce scor vor să obțină la Botoșani! FOTO

Zeci de social-democrați, în frunte cu liderii organizației județene a PSD, au marcat, la miezul nopții, debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Directori de instituții publice deconcentrate, consilieri județeni și locali, dar și simpli membri, și tineri de la organizația de tineret, s-au adunat în fața sediului partidului, iar cu puțin înainte de ora 00.00 au pornit către panourile pentru afișaj electoral amplasate în apropierea Parcului Primăriei.

Printre cei prezenți s-au numărat și primarul Ovidiu Portariuc, senatorul Doina Federovici, deputații Tamara Ciofu și Mihai Baltă.

“Înarmați" cu eșarfe roșii și cu afișe cu Victor Ponta, prezidențiabilul PSD, social-democrații au făcut un tur pe la panourile amplasate în zona centrală a municipiului.

Primarul Ovidiu Portariuc, care este și președintele executiv al PSD Botoșani, și-a exprimat speranța că voturile botoșănenilor îl vor declara pe Victor Ponta căștigător din primul tur și consideră că dacă și celelalte județe vor depune puțin efort, liderul PSD va ajunge din primul tur președintele țării.

“După victoria la alegerile locale din 2012, după victoria de la alegerile europarlamentare, parlamentare, a venit momentul să închidem această serie de alegeri poate cu cea mai importantă rundă de alegeri, alegerile prezidențiale. Am convingerea că botoșănenii vor fi alături de noi, de PSD, alături de Victor Ponta la fel cum au fost alături de noi și la ultimele alegeri și le mulțumim pentru încrederea acordată. Alegerea lui Victor Ponta ca președinte va pune capăt unei perioade negre pentru istoria României, zece ani de conflict politic, de scandal, de suferință și începutul unei noi perioade. Avem încredere în Victor Ponta, este singurul lider politic național care în ultima perioadă a sprijinit Botoșaniul, l-a vizitat într-un an de zile mai mult decât toți ceilalți lideri politici pe parcursul mandatelor lor. Eu am speranța și în același timp mă bazez pe votul botoșănenilor și cred că în Botoșani Victor Ponta va câștiga din primul tur, vom avea un procent cu mult peste 50%, după cum arată și ultimele sondaje făcute de noi", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

“PSD aduce în fața alegătorilor cel mai bun candidat, Victor Ponta. Victor Ponta înseamnă schimbarea regimului Băsescu și este singurul candidat la funcția de președinte care a luptat pentru înlăturarea regimului Băsescu. Victor Ponta este acela care a îndreptat nedreptățile făcute cetățenilor români, a reîntregit salariile tăiate și a dat înapoi ceea ce s-a luat din pensii de către guvernarea PDL, în timpul regimului Băsescu, a redeschis spitalele închise de guvernele anterioare, a scăzut TVA-ul la pâine și a eliminat peste 90 de taxe. Victor Ponta este singurul candidat care poate unifica societatea românească. Îndemn alegătorii să fie alături de noi și împreună să votăm cel mai bun președinte pe care îl poate da România în acest moment. Victor Ponta, un președinte care va realiza din nou marea unire a românilor. Zece ani de divizare și de conflict sunt prea mulți! Avem nevoie de echilibru și stabilitate pentru a construi pe viitor. Noul președinte al României trebuie să vrea să depășească 25 de ani de tranziție imperfectă, dar și 10 ani de scandal și război politic", a fost mesajul senatorului Doina Federovici.













 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Aruncată ca o cârpă murdară”. Campioana din România intrată în Cartea Recordurilor cu o viață de film și suferințe enorme!

astăzi, 09:01

Povestea de viață trisă a sportivei Angelica Rozeanu Fosta mare sportivă s-a născut pe 15 octombrie 1921 (Bucureşti) și s-a stins din viață pe 2 februarie 2006 în Israel (Haifa). De-...

Ucigașul tăcut din fotbal. Boala cruntă care amenință foștii jucători: „Mai am de trăit între 2 și 6 ani”

astăzi, 08:18

Ian Alexander, fost jucător la Bristol Rovers, suferă de encefalopatie traumatică cronică, o afecțiune neurologică care este cauzată de multiple lovituri la cap. În vârstă de 61...

Oaia cu pielicele de la Botoșani, unicat în lume, preferata lui Ceaușescu!

astăzi, 07:49

România se află în topul european ca număr de ovine și caprine. Iar vârful de lance românesc în cercetare și dezvoltare de noi variații și rase în domeniul ov...