Membrii ACL, la startul campaniei electorale: "Klaus Iohannis va fi presedinte" - FOTO

Membrii Aliantei Crestin-Liberale din Botosani s-au intalnit cu putin inainte de miezul noptii la sediul Partidului Democrat-Liberal, iar de acolo au pornit spre Parcul de la Junior, unde au lipit primele afise.

Liderii ACL Botosani, Florin Turcanu si Catalin Flutur, au tinut sa le transmita un mesaj celor prezenti, inainte de startul campaniei electorale.

"Este momentul cel mai important al campaniei, chiar daca PSD-ul si Victor Ponta au furat startul in urma cu doua-trei luni, prin impartirea banilor publici ca mita electorala. Noi trebuie sa contracaram cu puterea noastra de a aduce oamenii la vot. Fac apel la dumneavoastra sa facem o campanie curata, decenta si sa nu intram in tot felul de clinciuri.", a spus Catalin Flutur.



"Vreau sa avem cu totii incredere in candidatul nostru, Klaus Iohannis si sunt convins ca va fi presedinte. Romania are nevoie de un presedinte drept si cinstit. Transilvania si Bucurestiul vor vota peste 60 % cu Iohannis, dar trebuie si noi sa contribuim cu un rezultat bun", a fost mesajul lui Florin Turcanu.

La miezul noptii, liderii ACL au lipit primele afise in Parcul de la Junior, dupa care au ajuns in Parcul de la Primarie, iar in cele din urma au ajuns si la Casa Cartii.



"Plec cu foarte multa incredere si cu foarte multa speranta in aceasta campanie. Nu doar eu, ci si colegii mei. Avem o echipa destul de semnificativa in spate. Romania are nevoie de un presedinte adevarat, de un presedinte care stie ce sa faca si un presedinte care a dovedit ca stie ce sa faca acolo unde a fost ales. Sicanele deja au inceput la nivel local, dar asta este stilul PSD-ului de a lucra in campanie.", a declarat Catalin Flutur, co-presedinte ACL Botosani.

Florin Turcanu, co-presedintele ACL Botosani, crede ca in proportie de "peste 100 %" noul presedinte al Romaniei va fi Klaus Iohannis.

"Eu cred peste 100 % ca noul presedinte va fi Klaus Iohannis. Am fost singurul care la alegerile europarlamentare am spus ca el este candidatul cel mai bun. Am crezut in el si cred in el. Cred ca echipa ACL va demonstra ca romanii vor castiga, pentru ca intradevar Romania are nevoie de un presedinte care sa fie independent de clasa politica si de baronii locali. Romania a ajuns aici pentru ca a fost condusa de oameni politici, fara sa avem un om care sa se gandeasca si la cetateni. Noi vom duce o batalie cinstita si corecta, nu cum fac domnii de la PSD care incalca legea si promit in stanga si in dreapta fel si fel de lucruri.", a precizat Florin Turcanu.





















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Aruncată ca o cârpă murdară”. Campioana din România intrată în Cartea Recordurilor cu o viață de film și suferințe enorme!

astăzi, 09:01

Povestea de viață trisă a sportivei Angelica Rozeanu Fosta mare sportivă s-a născut pe 15 octombrie 1921 (Bucureşti) și s-a stins din viață pe 2 februarie 2006 în Israel (Haifa). De-...

Ucigașul tăcut din fotbal. Boala cruntă care amenință foștii jucători: „Mai am de trăit între 2 și 6 ani”

astăzi, 08:18

Ian Alexander, fost jucător la Bristol Rovers, suferă de encefalopatie traumatică cronică, o afecțiune neurologică care este cauzată de multiple lovituri la cap. În vârstă de 61...

Oaia cu pielicele de la Botoșani, unicat în lume, preferata lui Ceaușescu!

astăzi, 07:49

România se află în topul european ca număr de ovine și caprine. Iar vârful de lance românesc în cercetare și dezvoltare de noi variații și rase în domeniul ov...