Proxeneţi trimişi la muncă în folosul comunităţii! Ce au fost puşi să facă

Proxeneţi trimişi la muncă în folosul comunităţii! Ce au fost puşi să facă
Doi botoşăneni care au fost judecaţi pentru trafic de persoane au fost condamnaţi definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava şi au fost trimişi la muncă în folosul comunităţii.

Mihaela Cărămidariu şi Iulian Teslic au primit, fiecare, câte trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani.

De asemenea, cei doi vor trebui să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile. Bărbatul va trebui să lucreze la amenajări de standuri în perioada târgurilor sau festivalurilor organizate de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, dar şi la activităţile edilitar-gospodăreşti în cadrul Spitalului Judeţean.

Tânăra va trebui să muncească la activităţi de dezmembrare deşeuri electronice şi electrocasnice, în cadrul Atelierului de Muncă în Folosul Comunităţii din Timişoara, aceasta locuind acum în Timişoara.

Potrivit anchetatorilor, cei doi botoşăneni au racolat, în anul 2008, o tânără câreia i-au promis că ăi vor găi un loc de muncă în Olanda, ca menajeră, dar când a ajuns peste hotare fata a fost obligată să se prostitueze.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
270

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
319

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
254

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...