Proxenet prins în flagrant, la Baisa! Ce a făcut la vederea jandarmilor
NEWS ALERT

Jandarmii botoșăneni i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism unui tânăr în vârstă de 35 ani, care a fost depistat în zona pădurii Baisa.
         
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că acesta oferea protecție unei tinere  care practica prostituția în această zonă.
         
Bărbatul a recunoscut că îi asigura ,,spatele" pentru a nu se întâmpla ceva rău și colecta banii obținuți pe această cale, verificând până și numărul de prezervative folosite de prietena sa.
         
Cu toate că și-a luat măsuri de precauție, bărbatul a fost dat de gol tocmai de comportamentul suspect pe care l-a avut, ascunzându-se în pădure în momentul când a fost observat de jandarmi.
         
Dosarul cu actele de sesizare întocmite a fost înaintat în vederea soluționării către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.
          

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fost ministru al Sănătății, acuzat de DNA de luare de mită. Nelu Tătaru este dus la audieri!

astăzi, 08:43

În acest caz se desfășoară la această oră mai multe percheziții. Nelu Tătaru a fost preluat de procurori și se află în drum spre DNA Iași pentru a fi audiat. Din primele infor...

Zeci de polițiști din Botoșani și Iași s-au întrecut la… pescuit! (Foto)

astăzi, 08:19

Competiția a avut în localitatea Suharău, județul Botosani, pe iazul Suharău. La evenimentul de la Suharău au participat 30 de polițiști împătimiți ai pescuitului și ai naturi...

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când joacă FC Botoșani!

astăzi, 07:55

După ce se va deplasa în Bănie pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, partida urmând să se dispute duminică, 20 octombrie 2024, de la ora 16.00, FC Botoșani va primi pe Municip...