Poliţişti de frontieră din Botoşani, avansaţi de ziua lor-FOTO

Zeci de poliţişti de frontieră botoşăneni au fost avansaţi în grad de Ziua Poliţiei de Frontieră Române, în cadrul unei şedinţe festive ce a avut loc la sediul S.T.P.F. Botoşani. La festivităţi au participat şi oficialităţile locale, care au felicitat poliţiştii de frontieră pentru rezultatele obţinute.

În data de 24 iulie a.c., începând cu ora 12.30, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani a avut loc festivitatea de avansare în grad a poliţiştilor de frontieră botoşăneni, cu prilejul Zilei Poliţiei de Frontieră Române.

La şedinţa festivă au fost invitaţi să participe subprefectul judeţului, Gelu Ţigănucă, procurorul şef D.I.I.C.O.T. şi prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, şefii de structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precum şi ai Serviciului Român de Informaţii.

În cadrul şedinţei festive, şeful S.T.P.F. Botoşani, comisarul şef Daniel Chira a dat citire ordinelor de avansare la termen şi înainte de termen a ofiţerilor şi agenţilor, a înmânat diplomele de merit şi a felicitat întregul personal pentru activitatea depusă.
         
La nivelul judeţului Botoşani au fost avansaţi 9 ofiţeri şi 14 agenţi înainte de termen şi 20 de ofiţeri şi 145 de agenţi la termen. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fost ministru al Sănătății, acuzat de DNA de luare de mită. Nelu Tătaru este dus la audieri!

astăzi, 08:43

În acest caz se desfășoară la această oră mai multe percheziții. Nelu Tătaru a fost preluat de procurori și se află în drum spre DNA Iași pentru a fi audiat. Din primele infor...

Zeci de polițiști din Botoșani și Iași s-au întrecut la… pescuit! (Foto)

astăzi, 08:19

Competiția a avut în localitatea Suharău, județul Botosani, pe iazul Suharău. La evenimentul de la Suharău au participat 30 de polițiști împătimiți ai pescuitului și ai naturi...

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când joacă FC Botoșani!

astăzi, 07:55

După ce se va deplasa în Bănie pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, partida urmând să se dispute duminică, 20 octombrie 2024, de la ora 16.00, FC Botoșani va primi pe Municip...