Protest inedit al firmei Tehnic Asist!

Protest inedit al firmei Tehnic Asist!
Reprezentantii firmei Tehnic Asist au ales sa protesteze intr-un mod inedit fata de o companie de asigurari care a refuzat sa despagubeasca societatea in baza politei de asigurare, dupa ce un camion a fost avariata intr-un accident.

Semiremorca a fost amplasata in fata sediului Tehnic Asist, fiind pusa o pancarda cu mesajul: “Acest bun este asigurat 100%. Rate platite la zi. Despagubit 0%."

In luna iulie 2012, un camion apartinand firmei Tehnic Asist s-a rasturnat pe raza localitatii Mogosesti, din judetul Iasi.

In momentul in care au solicitat despagubire de la firma Omniasig, unde reprezentantii firmei aveau incheiata polita de asigurare, plata daunelor le-a fost refuzata.



Potrivit reprezentantilor firmei Tehnic Asist, cei de la firma de asigurari au invocat tot felul de motive pentru care nu pot acorda despagubire, cum ar fi ca societatea nu ar fi depus documentele la timp catre asigurator, in conditiile in care documentele au fost depuse chiar in ziua in care s-a produs accidentul.

De asemenea, petronul Tehnic Asist sustine ca inspectorii de asigurari au invocat in mod nefiresc si faptul ca accidentul a avut loc din cauza unei erori umane.

Prin amplasarea remorcii avariate in fata sediului, pe care a fost inscriptionata si un mesaj in legatura cu cele intamplate, reprezentantii firmei Tehnic Asist vor sa atraga atentia asupra nedreptatii care li sa facut.

“Este o reactie normala la abuzurile repetate ale companiei Omniasig privind relatiile contractuale cu compania Tehnic Asist", a declarat Mirel Vlas, patronul Tehnic Asist.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
17

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
43

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...