Protest in fata Ministerului de Interne: Politistii, nemultumiti de Radu Stroe

Protest in fata Ministerului de Interne: Politistii, nemultumiti de Radu Stroe
Mai multi politisti s-au adunat joi in fata Ministerului de Interne si au protestat fata de unele masuri pe care ministrul Radu Stroe le-a luat.

Doua sute de politisti au scandat in fata institutiei. Ei sunt nemultumiti de faptul ca, desi a facut promisiuni, ministrul nu a reusit sa le rezolve mai multe probleme de care agentii se lovesc in fiecare zi, transmite Antena3.

Potrivit protestatarilor, ministrul ar fi modificat mai multe ordine interne privind chiria, transportul sau modul in care este cercetat disciplinar un politist si aceasta fara a tine cont de parerile celor implicati.

Sindicalistii au declarat ca ministrul le-ar fi promis ca va demisiona daca la rectificarea bugetara nu va obtine bani pentru parcul auto.

Politistii sustin ca s-a realizat un calendar de intalniri pentru realizarea anumitor proiecte de acte normative privind decontarea cheltuielilor de transport pentru politistii care nu au posibilitatea sa ajunga la serviciu cu mijloacele de transport in comun.

Cei mai multi politisti care protesteaza sunt din provincie. Joi este cea de-a patra zi de proteste in fata MAI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
1

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
16

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
289

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...