Propunere lansată de preşedintele Consiliului Judeţean: Mai multe ore de sport la şcoală

Propunere lansată de preşedintele Consiliului Judeţean: Mai multe ore de sport la şcoală

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, a lansat o propunere Ministrului Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, prezent la finele săptămânii trecute la Botoşani. Şeful CJ a spus că ar trebui să fie introduse mai multe ore de sport în programa școlară.

Macaleţi susţine că mulți dintre copii își petrec ziua pe tablete și televizor, dar nu mai au o pregătire fizică necesară.

”Cred că trebuie să fim foarte atenți la copii și cred că ar trebui introduse în programa școlară mai multe ore de sport, pentru că la tabletă și calculator primesc tot felul de informații, dar nu o să aibă o pregătire fizică necesară. Trebuie să fim atenți la ceea ce înseamnă sport, activitate sportivă. Eu sunt mai vechi în activitate și vreau să spun că sportul de masă a scos la iveală talente, capacități sportive și ambasadori ai județului și României extraordinar de valabili. Cred că trebuie să facem sport începând de la grădiniță până la vârsta când se obțin performanțele”, a menționat Costică Macaleți.

 

 

Spune-ne opinia ta