Ministrul Tineretului și Sportului, întâlnire cu autoritățile locale din Botoșani - FOTO

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, efectuează, vineri, o vizită de lucru la Botoșani.

 

Ministrul Tineretului și Sportului, întâlnire cu autoritățile locale din Botoșani - FOTO

Oficialul guvernamental a ajuns la Instituția Prefectului în jurul orei 09.00, unde a fost așteptat de prefectul județului, Dan Șlincu, subprefectul Daniela Beclea, președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, și de directorii instituțiilor și cluburilor sportive de la nivel local.

Ministrul Tineretului și Sportului a purtat discuții cu reprezentanții din administrația locală cu privire la dezvoltarea și susținerea competițiilor sportive la nivelul județului Botoșani.

"Botoșaniul este o pepinieră de talente și ne dorim ca aceste tinere talente să fie sprijinite pentru a fi încurajate să facă performanță. Ne dorim să ne spriijiniți și sunt sigur că veți găsi soluții să avem rezultate", a spus prefectul Dan Șlincu.

"Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă, este o plăcere și o onoare, trebuie să mulțumim oamenilor care se dedică sportului și care se implică, și aici este vorba și despre autoritățile locale. Sportul este cel mai bun ambasador pe care îl are o națiune, și sportivii de performanță sunt niște modele de urmat", a spus Ministrul Tineretului și Sportului.

În contextul vizitei din Botoșani, ministrul Dunca va fi prezent și la deschiderea oficială a finalei Campionatului Național de Cadeți la lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere ce va avea loc la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani în perioada 9-11 iunie. 
















 

 

 

Spune-ne opinia ta