Proprietarul câinelui care a mușcat o fetiță de 11 ani din Botoșani este anchetat de polițiști

Proprietarul câinelui care a mușcat, joi după-amiază, o fetiță de 11 ani și a atacat și două femei este anchetat de polițiștii din Botoșani.  Inspectoratul de Poliție a deschis o anchetă penală față de bărbatul respectiv pentru săvârșirea infracțiunii de „neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, informează Dorohoi News.

Potrivit legii, fapta se pedepsește cu închisoarea de la șase luni la trei ani sau cu amendă. Dosarul este instrumentat de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Botoșani.

Vă reamintim că evenimentul s-a produs joi după-amiază în cartierul Bucovina, în momentul în care câinele scăpat dintr-o curte a atacat un grup de copii și a mușcat o fetiță din grupul respectiv. Ulterior, alte două femei, care ieșiseră la plimbare cu un câine, au fost agresate de lupul german negru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...