Proiecte de 10 milioane euro pentru ISJ Botosani!

Proiecte de 10 milioane euro pentru ISJ Botosani!
La inceputul acestei saptamani au avut loc primele intalniri cu partenerii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani in vederea derularii a doua proiecte, in valoare de 5 milioane euro fiecare.

Primul proiect este in parteneiat cu Inspectoratul Scolar Maramures, Casa Corpului Didactic Maramures, CCD Botosani, firma Siveco, si isi propune sa formeze 5.400 de profesori, din care 2.700 de profesori sunt numai din Botosani, in vederea integrarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor in actul educational.

Iar cel de-al doilea proiect este adresat profesorilor de limba si literatura romana si invatatorilor absolventi ai Facultatii de Litere, si este in parteneriat cu CCD Cluj, Siveco si Centrul pentru Cercetare si Inovare in Educatie.

"Cei selectati trebuie sa fie profesori titulari ai sistemului, trebuie sa stie sa utilizeze calculatorul peste un nivel minim, pentru ca ei trebuie sa introduca tehnologie in cadrul actului didactic. Ambele proiecte se vor derula pe o perioada de trei ani de zile", a declarat Daniel Bucataru, purtatorul de cuvant al ISJ Botosani.

Tot la ISJ, joi vor demara si lucrarile de amenajare a parcarilor si aleilor, valoarea executiei fiind de 130 mii lei. "Joi demareaza lucrarile la parcarea de la ISJ, pana atunci se fac masuratori. Lucrarile vor dura doua saptamani. Sa speram ca vremea va fi favorabila. Lucrarea a fost adjudecata cu 130.000 lei", a precizat Daniel Bucataru, purtator de cuvant al ISJ Botosani.

 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
88

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
210

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
49

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...