Profesorul de informatica de la Stefanesti a murit in urma unui atac de cord!

Profesorul de informatica de la Stefanesti a murit in urma unui atac de cord!
Profesorul de informatica de la Grupul Scolar din Stefanesti, acuzat ca ar fi agresat fizic si verbal o eleva de clasa a X-a, fapt care i-a atras si avertismente din partea Politiei, a murit la sfarsitul anului, fiind inmormantat in localitatea natala, Constanta, chiar pe 31 decembrie.

Vestea a ajuns la Botosani prin fiul sau, care s-a deplasat la Stefanesti pentru a anunta decesul si a prelua obiectele personale ale tatalui sau.

Profesorul, care venise din Constanta si activa la Stefanesti de la inceputul anului scolar 2011-2012, a mers sa petreaca sarbatorile de iarna in familie, unde a si suferit un atac de cord care i-a fost fatal.

Dascalul a fost in atentia Politiei dupa ce parintii unei fete din Stefanesti au depus plangere pe motiv ca eleva ar fi fost agresata. In urma acestei plangeri, profesorul a primit un avertisment in scris din partea oamenilor legii, cu privire la "corectarea si controlarea limbajului si modul de comportament fata de elevi pe timpul orelor de curs. Totodata, acestuia i s-a pus in vedere ca pe viitor sa respecte normele de conduita sociala". Si conducerea unitatii de invatamant deschisese o ancheta in legatura cu acest caz.

Locul profesorului decedat va fi luat de un cadru didactic care l-a suplinit de mai multe ori, in perioada concediilor medicale sau a absentelor inregistrate de acesta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
57

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
204

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
144

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...