Profesorul care a produs un accident după ce a urcat beat la volan, "pedepsit" administrativ de conducerea liceului!

Profesorul care a produs un accident după ce a urcat beat la volan, "pedepsit" administrativ de conducerea liceului!
Profesorul care a fost implicat, miercuri după-amiază, într-un accident rutier pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, pe care chiar el l-a provocat după ce s-a urcat băut la volan, va fi anchetat şi de o comisie de disciplină din cadrul Colegiului Economic "Octav Onicescu", acolo unde respectivul cadru didactic predă.

Directorul Colegiului Economic "Octav Onicescu" a precizat că, în cursul dimineţii de joi, s-au intrunit Consiliul de Administratie si Consiliul Profesoral, care au analizat situaţia profesorului în vârstă de 36 de ani, şi s-a decis, în prima fază, aplicarea unor sancţiuni administrative.

"S-a decis retragerea diriginţiei de la clasa a XII-a, unde domnul profesor era diriginte, şi de asemenea s-a hotărât să i se retragă calitatea de responsabil şef-catedră din aria curriculară "Om şi societate". De asemenea, s-a dispus constituirea unei comisii de disciplină şi în funcţie de rezultatul anchetei se vor aplica şi sancţiunile care se impun. Domnul profesor a venit astăzi la şcoală şi ne-a informat că pentru două zile se va afla în concediu medical", a declarat pentru Stiri.Botosani Ioan Huţanu, directorul Colegiului Economic "Octav Onicescu".

Profesorul în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul unui VW, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Iorga, înainte de a ajunge în sensul giratoriu, a pierdut controlul volanului, a intrat într-un indicator, iar după ce şi-a lăsat maşina în Bariera Curteşti a luat-o la fugă, fiind oprit de câţiva martori.

Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal.
 
Citeste si Un profesor beat a luat-o la fuga dupa ce a intrat cu masina intr-un indicator!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
2

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
217

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
73

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...