Accident: Autoturism Rover avariat, după ce s-a izbit în cupa unui buldoexcavator! Şoferiţa a ajuns la spital

Accident: Autoturism Rover avariat, după ce s-a izbit în cupa unui buldoexcavator! Şoferiţa a ajuns la spital
O femeie a ajuns la spital, iar maşina pe care o conducea a fost avariată, după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut joi la amiază, pe strada Peco, în apropiere de Electrocontact, în zona industrială a municipiului Botoşani.

Un buldoexcavator marca New Holland se deplasa pe strada Peco, spre Calea Naţională. Şoferul, Ştefan C., în vârstă de 43 de ani, a vrut să vireze stânga, moment în care din spate venea un autoturism Rover, condus de Angela U., de 40 de ani, care s-a angajat în depăşire.

Întrucât şoferul buldoexcavatorului nu s-a asigurat la efectuarea virajului, autoturismul Rover s-a izbit cu faţa laterală dreaptă în cupa buldoexcavatorului, apoi a ricoşat într-un camion al societăţii Conrec, care staţiona.

In urma impactului, şoferiţa a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la spital. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, pentru a efectua cercetări.

"În urma cercetărilor, am stabilit că şoferul buldoexcavatorului nu se asigură la efectuarea manevrei de viraj la stânga, moment în care intră în coliziune cu autoturismul Rover, ce s-a angajat în depăşirea sa. În urma accidentului a rezultat o victimă, respectiv şoferul autoturismului Rover, care a fost transportat la spital", a declarat Ciprian Gheorghiescu, agent principal în cadrul IPJ Botoşani. 












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
10

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
14

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
518

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...