Profesorul agresat, despre elevul sau: Are foarte multe absente si note mici la purtare!

Dumitru Pancu, in varsta de 46 de ani, profesor la Liceul Teoretic Mihai Ciuca din Saveni, le-a povestit politistilor cum a fost agresat de Adrian Corolea, elev in clasa a XII-a la unitatea scolara amintita, despre care marturiseste ca a fost intotdeauna un elev problema.

In prezent, profesorul agresat este internat la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati si a anuntat ca intentioneza sa depuna plangere impotriva elevului.

"S-a inchis cu mine in cabinet si a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele. M-a lovit pana a intrat un coleg de-al meu cu forta si a intrerupt totul. L-a bruscat si pe el, sa apuce sa iasa din cabinet, si a fugit. Nu am mai avut niciodata probleme cu el de acest fel. Oricum este un elev problema. Are foarte multe absente si note foarte mici la purtare", a povestit marcat profesorul.

Dascalul si-a pierdut pentru cateva momente cunostinta in urma loviturilor primite in zona capului, dupa care a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentantilor ISJ, elevul risca acum sa nu mai poata sustine bacalaureatul, din cauza propunerii de exmatriculare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
75

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
67

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...