Profesorul agresat, despre elevul sau: Are foarte multe absente si note mici la purtare!

Dumitru Pancu, in varsta de 46 de ani, profesor la Liceul Teoretic Mihai Ciuca din Saveni, le-a povestit politistilor cum a fost agresat de Adrian Corolea, elev in clasa a XII-a la unitatea scolara amintita, despre care marturiseste ca a fost intotdeauna un elev problema.

In prezent, profesorul agresat este internat la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati si a anuntat ca intentioneza sa depuna plangere impotriva elevului.

"S-a inchis cu mine in cabinet si a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele. M-a lovit pana a intrat un coleg de-al meu cu forta si a intrerupt totul. L-a bruscat si pe el, sa apuce sa iasa din cabinet, si a fugit. Nu am mai avut niciodata probleme cu el de acest fel. Oricum este un elev problema. Are foarte multe absente si note foarte mici la purtare", a povestit marcat profesorul.

Dascalul si-a pierdut pentru cateva momente cunostinta in urma loviturilor primite in zona capului, dupa care a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentantilor ISJ, elevul risca acum sa nu mai poata sustine bacalaureatul, din cauza propunerii de exmatriculare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
129

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
34

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
80

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....