Profesorul acuzat de mita la bac, "tradat" de camerele video de pe holul Colegiului Economic!

Chiar daca se desfasoara intr-o discretie totala, ancheta in cazul fraudei de la Colegiul Economic Botosani ramane in atentia mass-media, in conditiile in care colegii profesorului Leonache Dragoi, presedintele comisiei de bacalaureat de la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din Botosani, sunt gata sa ia masuri ce ar putea merge pana la excluderea din corpul profesoral universitar.

Profesorul este cercetat de procurori in urma unui denunt, sub acuzatia de luare de mita pentru a favoriza unii dintre elevii care desfasurau examenul in incinta unitatii, ca probe fiind utilizate inregistrarile efectuate de camerele de supraveghere de pe holurile colegiului, scrie Ziarul de Iasi.

Intrat in atentia autoritatilor, cazul profesorului Leonache Dragoi a fost dezbatut ieri si de catre cadrele universitare de la Facultatea de Textile, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi". Cu toate acestea, conducerea facultatii nu se poate pronunta asupra unor eventuale sanctiuni pina la finalizarea anchetei oficiale.

"Am citit si despre acuzatiile care planeaza asupra colegului nostru, dar si comentariile la adresa institutiei de invatamint. Consider ca acest lucru reprezinta o anatema aruncata asupra cadrelor didactice, nu doar din Universitatea Tehnica, ci si din facultatea noastra", a precizat prof.univ. Carmen Loghin, decanul Facultatii de Textile Pielarie si Management Industrial.
 
Aceasta a adaugat ca participarea profesorului in comisia de bacalaureat este o alegere individuala. 


 www.Edu.Botosani.Ro 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
2

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
210

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
360

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...