Profesor din Botoşani: "Vor fi elevi care nu vor susţine BAC-ul, pentru că nu sunt pregătiţi"

Profesor din Botoşani: "Vor fi elevi care nu vor susţine BAC-ul, pentru că nu sunt pregătiţi"
Şi în acest an vor fi elevi botoşăneni care vor spune "pas" examenului de Bacalaureat, susţine un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din municipiul Botoşani.

Iuliana Nacu, profesor la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" din Botoşani, spune că, la fel cum s-a întâmplat în anii anteriori, şi în acest an vor fi elevi care vor conştientiza că nu sunt pregătiţi să susţină un astfel de examen, motiv pentru care nu îşi vor definitiva studiile liceale prin obţinerea unei diplome.

“Cred că vor fi elevi care nu vor susţine examenul de Bacalaureat, pentru că nu sunt pregătiţi şi conştientizează acest lucru. Au fost şi anul trecut, mai mulţi decât acum doi ani. Este păcat să faci un liceu şi să nu îl finalizezi cu diplomă de Bacalaureat, dar fiecare are o anumită bază, o anumită dorinţă de a promova examene de acest gen", a afirmat Iuliana Nacu.

Potrivit acesteia, sunt absolvenţi de liceu care şi-au găsit un loc de muncă în specializarea urmată, dar care nu au avut nevoie de diplomă de Bacalaureat.

 

Spune-ne opinia ta