Adăpost de animale incendiat din joacă de un copil!

Adăpost de animale incendiat din joacă de un copil!
Un copil de 10 ani din satul Vlădeni, comuna Corlăteni, a incendiat din joacă adăpostul de animale din gospodăria părinţilor. Incendiul s-a produs duminică dimineaţă. Speriat că şi-ar putea pierde întreaga agoniseală în flăcări, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor.

Apelul de ajutor a fost înregistrat puţin înainte de ora 10.00. La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea adăpostul de animale, existând pericolul ca flăcările să se extindă la construcţiile din gospodărie. O bovină care era legată în grajd era moartă.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 15 pompieri militari şi voluntari, aproape o oră. Flăcările au distrus o parte din anexă, precum şi trei tone de furaje aflate în interior, pagubele fiind estimate la cca. 4.000 lei.

S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 60.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
6

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
192

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...