Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară.

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În cadrul activităților desfășurate la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 3.500 de articole vestimentare ce purtau semnele unor mărci înregistrate cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 391.000 de lei.

În același context, la imobilul situat în comuna Șendriceni a fost identificată și ridicată în vederea contnuării cercetărilor, cantitatea de peste 600 de litri de alcool, deținută în afara antrepozitului fiscal și fără a fi marcată corespunzător. Valoarea acesteia a fost estimată la aproximativ 30.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat mort, iar altul grav rănit în timp ce lucrau la construirea unui bloc de apartamente!

astăzi, 16:00

În cursul zilei de joi, în jurul orei 13:30, Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe un șantier de pe raza orașului, unde se constru...

Plan Roșu în serviciile de urgență din România. Legătura cu NATO!

astăzi, 13:58

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, Dr. Angelica Hristea, a confirmat pentru presa locală că în perioada 19-21 septembrie va fi testată capacitatea de reacție a angajațilo...

Poliția vrea să-și cerceteze angajații care strică imaginea instituției prin postări pe Facebook. ”E o vânătoare de vrăjitoare!”

astăzi, 13:12

Polițiștii care prejudiciază imaginea instituției prin intervenții publice sau postări pe rețelele sociale vor fi cercetați și pot fi sancționați disciplinar, reiese dintr-un document inter...