Procurorii DNA, cu ochii pe Consiliul Județean Botoșani! Mai multe documente, ridicate!

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, fac o serie de verificări la Consiliul Județean Botoșan, la finalul săptămânii trecute fiind ridicate mai multe documente de la Direcția Economică, dar și de la societatea Nova Apaserv.

Potrivit unor surse, procurorii fac cercetări privind modul în care au fost cheltuiți bani pentru anumite manifestări organizate de instituție, respectiv Târgul Agro-Zoo, fiind ridicate documente de la Centrul Județean de Creație, iar de la Nova Apaserv au ridicat mai multe documente privind închirierea noului spațiu în care s-a mutat societatea, la Tratoria, unde chiria plătită se ridică la aproape 6.000 de euro, lunar.

Din câte se pare, doi dintre consilierii președintelui Consiliului Județean au fost chemați deja la DNA, în urmă cu câteva zile, pentru a da cu subsemnatul.

Întrebat de aceste verificări ale procurorilor, președintele CJ, Florin Țurcanu, nu a dorit să comenteze.

"Sunt niște lucruri pe care nu vreau să le comentez. Oricine poate fi chemat, fiind această posibilitate legală poate să cheme pe oricine să întrebe orice doresc. Acestea sunt instituțiile statului", a spus Florin Țurcanu.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...