Probleme la Secţia de Psihiatrie! "Activitatea coordonatorului lasă de dorit"

Probleme la Secţia de Psihiatrie! "Activitatea coordonatorului lasă de dorit"
O serie de probleme, ce ţin mai mult de partea administrativă şi de întreţinere, au fost semnalate la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati, preşedintele Consiliului Judeţean urmând a verifica personal situaţiile care i-au fost aduse în atenţie.

Florin Ţurcanu susţine că la această secţie coordonatorul nu îşi face treaba, motiv pentru care după ce va analiza toate materialele care îi vor parveni, legate de problemele ce sunt în unitate, va decide cum vor fi soluţionate.

“La Secţia de Psihiatrie sunt nişte lucruri care acolo nu ar trebui să fie. Vreau să ajung personal să văd. Am trimis corpul de control. Nu a fost îndepărtată zăpadă şi s-a scurs pe plafonul din saloanele bolnavilor, la băi sunt defecte anumite circuite şi nu e în regulă şi nu cred că trebuie să mă ocup eu de aşa ceva. Am o echipă care trebuie să conducă, dar dacă nu înţeleg acest lucru e destul de delicat. Nu îmi place. Aşa cum sunt gospodar la mine acasă, încerc să fiu şi la unităţile din subordine. Vreau să ajung să verific personal. Sunt nişte coordonatori care nu ştiu cum îşi fac treaba. La Psihiatrie lasă de dorit. Aştept materialul să ajungă la mine să văd exact ce soluţii vom decide", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Acesta va ajunge şi la Secţia de Infecţioase pentru a vedea dacă sunt nereguli.

 

Spune-ne opinia ta