Prinsi in timp ce goleau rezervoarele masinilor!

Prinsi in timp ce goleau rezervoarele masinilor!
Patru tineri din Botoşani sunt cercetaţi penal, doi dintre ei ajungând direct în Arestul IPJ, acuzaţi de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tentativă de furt calificat!
 
Miercuri seara, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Botoșani i-a surprins în flagrant pe P. Doru-Eduard, de 18 ani, A. Alexandru-Iulian, de 21 ani, şi T. Florin-Lucian, de 19 ani, toţi din municipiul Botoşani, în timp ce încercau să sustragă carburant din rezervorul unui autoturism care se afla parcat în apropierea Căminului de Garnizoană Botoşani şi despre care s-a stabilit că aparţine părții vătămate S. D., din municipiul Botoşani.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, care au stabilit că în luna martie a.c., în noaptea de 05/06.03.2012, T. Florin-Lucian a sustras 15 litri de benzină din rezervorul autoturismului aparţinând lui P. M., din municipiul Botoşani, iar în noaptea de 18/19.03.2012, P.Doru-Eduard, împreună cu T. Florin-Lucian, A. Alexandru-Iulian şi P. Liviu-Miodrag, au sustras 20 litri de benzină din rezervorul autoturismului aparţinând părții vătămate M. P., din municipiul Botoşani.

Faţă de T. Florin-Lucian, A. Alexandru-Iulian, P. Doru-Eduard şi P. Liviu Miodrag s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tentativă furt calificat.

Faţă de T. Florin-Lucian (persoană aflată sub control judiciar) şi faţă de A. Alexandru-Iulian, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând a se face propunere Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, de punere în mişcare a acţiuni penale şi de sesizare a Judecătoriei Botoşani cu propunere de  arestare preventivă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
40

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
106

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...